Inscriu-te

Vols inscriure’t al cau? Tens ganes de viure l’experiència de l’escoltisme i de descobrir coses dia a dia? No ho dubtis més!

Quina és la documentació necessària per inscriure’s a l’Agrupament?

Pots fer-nos arribar la documentació a mà als caus (dissabtes de 4 a 6 al C/ Enric Delaris, 69 de Manlleu) o escanejada i degudament signada a arrelsmanlleu@escoltesiguies.cat.

A més, per fer efectiva la inscripció, caldrà realitzar el pagament corresponent:

Pagament AEiG Arrels

El preu és de 75€ per curs per infant/jove. En cas que hi hagi 2 germans/es a l’Agrupament, el preu és de 70€ per persona; en cas que n’hi hagi 3 o més, 65€ per persona*.

*Aquest és el preu anual. En cas que la inscripció es faci a mig curs, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem dels descomptes en la tarifa.

El pagament es pot fer en efectiu al cau o a través d’una transferència al compte de la Caixa d’Enginyers amb número IBAN ES69 3025 0012 1114 0006 6976.

En cap cas pretenem que el pagament econòmic sigui una barrera per a que infants i joves puguin viure l’experiència de l’escoltisme. Si tens qualsevol problema per pagar-ho, existeixen beques i possibilitat de realitzar pagament fraccionat. Posa’t en contacte amb nosaltres i mirarem de solucionar-ho!

Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres. També pots venir a provar un dia el cau abans d’inscriure-t’hi!