Campaments Oberts 2018

Vols inscriure’t als Campaments Oberts?  Tens ganes de viure l’experiència de l’escoltisme en un entorn privilegiat?  Si tens entre 6 i 17 anys, no t’ho pensis més!

Aquest any 2018, els campaments tindran lloc del diumenge 26 d’agost al 2 de setembre a Llinars d’Aigua d’Ora, al Berguedà. Durant una setmana acamparem amb tendes i realitzarem activitats, tallers, excursions i moltes coses més! Els Ràngers i Noies Guia (RiNG), nois i noies d’entre 12 i 14 anys, marxaran abans, el 24 d’agost, i tornaran el 2 de setembre, com la resta de l’Agrupament.

Com ho pots fer per descobrir més sobre els campaments? Molt fàcil, pots posar-te en contacte amb nosaltres o també pots venir a informar-te als caus el dissabte 9 i diumenge 10 de juny de 10h a 13h i de 17h a 20h. Sense compromís, t’informarem de tot el que necessites saber i podràs inscriure’t allà mateix!

Us heu decidit i voleu venir preparats? Per inscriure-us als campaments, caldrà que tingueu en compte el següent:

Quina és la documentació necessària per preinscriure’s als Campaments si no ets membre de l’Agrupament?

Pots fer-nos arribar la documentació a mà als caus el mateix diumenge o escanejada i degudament signada a aeigarrels@gmail.com

Perquè la preinscripció sigui efectiva cal realitzar el pagament seguint els següents passos:

Pagament preinscripció campaments AEiG Arrels

El preu total dels campaments és de 140€ pels infants que no són de l’Agrupament i 120€ pels que sí que ho són. Aquesta diferència és per tal de fer front als costos d’assegurances i afiliacions.

El pagament es pot fer en efectiu al cau el cap de setmana de les inscripcions o a través d’una transferència bancària al compte de la Caixa d’Enginyers amb número IBAN ES69 3025 0012 1114 0006 6976.

En cap cas pretenem que el cost econòmic sigui una barrera per a que infants i joves puguin viure l’experiència de l’escoltisme i guiatge. Si tens qualsevol problema per pagar-ho, existeixen beques i possibilitat de realitzar pagament fraccionat. Posa’t en contacte amb nosaltres i mirarem de solucionar-ho!

Si encara no ho tens clar i necessites més informació, ja saps què diuen: una imatge val més que mil paraules, reviu els campaments de l’any passat aquí!

Durant el juliol es durà a terme la reunió de pares i mares, on es donaran tots els detalls de la setmana de campaments perquè estigueu completament informats/des de tot. Més endavant us concretarem la data.

Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres!

Que no t’ho expliquin, viu l’escoltisme!