Un any inolvidable!

Abans d’arrencar amb un nou curs volem tancar un any tan ambigú com el passat. El vam començar amb molta incertesa sense saber si podríem seguir fent el que tant representa el cau: calçotades, sortides, campaments… 

A principis de curs vam poder fer caus presencials fins que la normativa de la covid-19 ens ho va permetre. Això ens va fer replantajar tot el funcionament i ens vam adaptar a la situació fent caus online. Els caus a través d’una pantalla no eren igual de divertits, intensos i emotius. Amb el pas del temps i gràcies a la lluita de tot el lleure sota el lema “el lleure és segur” es va aconseguir tornar als caus presencials. Això ens va permetre començar a plantejar projectes, serveis i alguna petita excursió de tot l’agrupament, aprofitant per celebrar els 25 anys. Tot i aquestes dificultats, volíem continuar gaudint del cau i celebrar el seu aniversari amb tots els infants i joves, famílies, excaps, amics i coneguts per seguir donant vida al poble i a les tres casetes. 

Gràcies a totes aquestes persones, l’esforç de les caps i els infants i joves, els petits actes van ser tot un èxit! Vam comptar amb una quarantena de persones a la caminada popular, vam exposar la nostra història per Manlleu, vam pintar un mural… i sobretot, vam deixar una petita petjada al poble i la gent.

Finalment hem pogut tancar el curs com toca amb uns grans i emotius CAMPAMENTS. On hem pogut tornar a riure, plorar i divertir-nos totes juntes, gaudint plenament del cau. Tot això gràcies a les famílies que confien en la nostra tasca, educant els seus infants i joves amb els valors de l’escoltisme.

Sempre a punt!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s