Campaments oberts amb la unitat de Pic’s 2021

Tens entre 14 i 17 anys i vols viure l’experiència de l’escoltisme? Inscriu-te als campaments oberts de la unitat de Pioners i Caravel·les (Pic’s) i fes-ho amb nosaltres!

Aquest estiu tornen els campaments! Es realitzaran del divendres 20 d’agost al 29 d’agost a Sobremunt, Osona. Durant aquests dies acamparem i farem activitats, dinàmiques, jocs, tallers, rutes i molt més.

Necessités més informació sobre els campaments? Posa’t amb contacte amb nosaltres o vine presencialment al cau del dissabte 29 de 16h a 18h sense cap tipus de compromís.

Per dur a terme la inscripció cal tenir en compte:

Documentació necessària per preinscriure’s si no ets membre de l’agrupament:

Fitxa d’inscripció a l’Agrupament.
Drets d’imatge
Full d’afiliació a MEG i fitxa de salut

Pots fer-nos arribar tota la documentació de forma presencial als caus o escanejada a través del correu electrònic arrelsmanlleu@escoltesiguia.cat

Per tal que la preinscripció sigui efectiva cal realitzar una part del pagament

El preu total dels campaments és de 160€ pels infants que no són de l’Agrupament, dels quals en pagareu 25€ per avançat per la preinscripció i 135€ pels que sí que ho són. Aquesta diferència és per tal de fer front als costos d’assegurances i afiliacions.

En el pagament bancari és imprescindible que s’especifiqui clarament el nom i cognoms del noi/a i que se’ns enviï un correu a arrelsmanlleu@escoltesiguies.cat amb el justificant de pagament i les dades del noi/a (nom i edat). El número IBAN del compte en el qual s’ha de realitzar el pagament és el següent: ES69 3025 0012 1114 0006 6976 (Caixa Enginyers). Si ho voleu fer en efectiu, ens podeu contactar a arrelsmanlleu@escoltesiguies.cat i acordarem una cita.

En cap cas el preu ha de ser un impediment. La nostra entitat paraigües ofereix beques a les famílies que ho vulguin, i a l’Agrupament també tenim mesures de flexibilitat. Posa’t en contacte amb nosaltres!

Més endavant, us contactarem per omplir les dades dels inscrits i des de l’Agrupament gestionarem les assegurances i inscripcions. També farem una reunió informativa amb totes les famílies per detallar què farem i com als campaments.

No dubteu a contactar-nos per a qualsevol dubte!

Suma’t a l’aventura amb l’AEIG Arrels!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s