Caminada popular #25anysarrels

El passat dissabte 17 d’abril vam celebrar el segon acte de l’aniversari de l’agrupament, on vàrem comptar amb una cinquantena de persones que varen fer possible la caminada popular.
Durant aquesta vam plantar un arbre que veurem créixer juntes amb el pas del temps, seguidament infants i excaps de l’agrupament van llegir un petit text i per últim vam viure un dels moments què més trobàvem a faltar totes: cantar acompanyades de la guitarra.

Aquest 2021, a l’AEiG Arrels de Manlleu, celebrem el nostre 25è aniversari.
Malgrat que aquest any està sent complicat i incert, nosaltres volem celebrar fins on hem arribat. I és que el cau és molt més que un lloc on passar les tardes dels dissabtes. El cau és un espai que, encara que no ens puguem abraçar, està ple d’afecte, de riures i de jocs.
El nostre és un cau petit, però a moltes ens ha vist créixer. De fet ens ha acompanyat, ens ha vist canviar i ens ha ajudat a pensar lliurement per escollir qui volem ser. Ens ha ensenyat que podem canviar el món sense tenir poder, lluitant per la transformació social amb l’educació.
Al cau aprenem a esforçar-nos i treballar juntes. A ser útils però també a cuidar-nos. A esforçar-nos per merèixer la confiança i fer confiança a tothom.
Aquest any ho hem tingut difícil. Vivim una situació que ens obliga a veure’ns poc, que ens ho posa molt difícil per cuidar-nos. Però, al final, hem de lluitar per tirar endavant espais on compartim tant idees com sentiments, treball i joc, alegries i tristeses. I, sobretot, hem de celebrar tot el que hem viscut en aquests 25 anys.
Gràcies a tots els caps i quel·les, nens i nenes que ho han fet possible. Als infants que, ara que són joves o adults, recorden créixer jugant. A les famílies que han set sempre allà, en les pujades del tió, calçotades, campaments… i el fart de cantar que ens hem fet totes juntes. A totes les caps que han anat passant pel cau i somriuen quan pensen en tota la feina que hi han fet. Heu deixat petjada al cau, fent possible el creixement d’infants i joves any rere any. Esperem que porteu sempre dins la confiança i l’esforç que heu donat al cau, perquè el que d’arrel s’aprèn mai del tot s’oblida.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s