L’AEIG Arrels fa 25 anys!

Aquest 2021, a l’AEiG Arrels de Manlleu, celebrem el nostre 25è aniversari.
Per a qui no ens conegui, som un Agrupament Escolta i Guia, que és molt més que un lloc on deixar els nens els dissabtes a la tarda. Al cau s’educa en el lleure gràcies a uns caps voluntaris que fem servir el mètode escolta, que fa als infants protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat. La nostra visió és deixar el món millor de com l’hem trobat: entre tots, fem possible un espai per a la transformació social. És per això que l’Arrels fa tants anys que fa poble, col·laborant amb, per exemple, el Serpent, amb la cavalcada de reis o amb Fes-te Jove; i és que al cau s’hi ve a construir, a jugar, a aprendre i a créixer.
L’Agrupament va néixer el 1995 i poc a poc ha anat fent el seu propi camí amb empenta i molta il·lusió. Avui som qui som gràcies a tots els caps, joves, infants, famílies i col·laboradors que ens han precedit, sempre des del compromís individual i col·lectiu amb el territori, el poble i els valors socials crítics que guien la nostra acció educativa. Els anys han passat i hem celebrat els 15, els 20… I ara toquen els 25!
El 2021 es presenta incert, però nosaltres volem seguir educant en el lleure i celebrar fins on hem arribat. Així doncs, hem preparat diversos actes.
El primer serà un concurs per les xarxes socials que començarà al març. A l’abril, farem una caminada popular, i al maig una exposició de fotos que trobareu per Manlleu. També estem preparant samarretes i cantimplores, i estigueu atents a les nostres xarxes socials perquè estarem actius!
Esperem que amb aquest aniversari puguem donar a conèixer l’Agrupament, però també mostrar la nostra història recordant-la tal com l’hem viscut, amb un gran somriure i molt d’afecte.

Equip de Caps de l’AEIG Arrels


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s