Èxit de la sisena recollida d’aliments de Fes-te Jove, enguany amb la col·laboració de les daines i llops de l’AEiG Arrels

resultat recollida

Aquest agost, la unitat de Daines i Llops de l’AEiG Arrels de Manlleu ha col·laborat amb la comissió Fes-te Jove per portar a terme la sisena recollida solidària d’aliments .

L’organització de la festa del jovent manlleuenc i el grup escolta format per infants de 9 a 11 anys han impulsat aquesta edició sota el lema “per Fes-te Jove omplim el sarró“, i col·locant els punts de recollida a 6 establiments de Manlleu: les carnisseries Can Cerilles, Cal Roig, Molist i Can Parés, l’Embarcador del Ter; així com també s’ha comptat amb la nova participació de Fruites i verdures Salah.

Aquesta iniciativa s’ha anat preparant durant el curs com a projecte d’unitat, que és una proposta pedagògica bàsica de l’escoltisme i que aposta per la participació activa i reflexiva dels nens i nenes a la societat. La recollida va acabar el passat 15 d’agost i el resultat ha estat molt satisfactori, sobretot per la gran diferència positiva respecte les altres edicions anteriors.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s