La comissió Fes-te Jove i la unitat de Daines i Llops de l’AEiG Arrels organitzen una recollida solidària d’aliments pel Sarró

Un any més, en el marc de Fes-te Jove, la festa organitzada pel jovent manlleuenc, es porta a terme una recollida solidària d’aliments pel Sarró, el banc d’aliments de Manlleu, entenent que les festes populars no poden ser alienes a la realitat social del nostre poble. Els aliments es podran dipositar fins el 15 d’agost en 6 establiments de Manlleu: les carnisseries Can Cerilles, Cal Roig, Molist i Can Parés; Fruites i verdures Salah i l’Embarcador del Ter.

Enguany, a més, aquesta recollida ha estat impulsada per la unitat de Daines i Llops de l’Agrupament Escolta i Guia Arrels de Manlleu, formada per una quinzena d’infants d’entre 9 i 11 anys que han escollit dur a terme aquesta iniciativa com a projecte d’unitat. Amb l’ajuda de les i els seus caps han recorregut diferents botigues de Manlleu presentant la idea i col·locant les caixes on totes aquelles persones que vulguin podran dipositar-hi aliments.

Aquells productes que més falta fan al Sarró són: cacau en pols, oli, llet sencera i conserva. Des de Fes-te Jove i l’AEiG Arrels animem a tothom a posar el seu granet de sorra per omplir el Sarró.

 Per Fes-te Jove, omplim el Sarró!

Per FJ omplimper FJ omplim2Per Fes-te Jove omplimEl Sarró


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s