Vine de campaments amb nosaltres!

Tens ganes de viure l’experiència de l’escoltisme en un entorn privilegiat?  Si tens entre 6 i 17 anys, no t’ho pensis més!

Aquest any 2018, els campaments tindran lloc del diumenge 26 d’agost al 2 de setembre a Llinars d’Aigua d’Ora, al Berguedà. Durant una setmana acamparem amb tendes i realitzarem activitats, tallers, excursions i moltes coses més! Els Ràngers i Noies Guia (RiNG), nois i noies d’entre 12 i 14 anys, marxaran abans, el 24 d’agost, i tornaran el 2 de setembre, com la resta de l’Agrupament.

Com ho pots fer per descobrir més sobre els campaments? Molt fàcil, pots visitar l’apartat de campaments oberts o també pots posar-te en contacte amb nosaltres i encara pots fer més, pots venir a informar-te als caus el dissabte 9 i diumenge 10 de juny de 10h a 13h i de 17h a 20h. Sense compromís, t’informarem de tot el que necessites saber i podràs inscriure’t allà mateix!

Que no t’ho expliquin, viu l’escoltisme!

Campaments AEIGARRELSMANLLEU 2018 (1)

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s