Projecte RiNG

Des de principi de curs la unitat de Ràngers i Noies Guia hem treballat per tal d’escollir un projecte de totes. Aquest, calia que naixés de l’interès dels nois i noies i de les necessitats que podiem apreciar al nostre entorn més proper. Així doncs, després de diversos caus treballant i descobrint diferents temàtiques, vam decidir que els animals serien l’objectiu dels nostres eforços.

Un cop vam tenir clar cap a on dirigir el projecte, vam haver de seguir treballant per arribar a quelcom més concret, més palpable i més detallat. Finalment, vam veure necessari treballar envers la conscienciació del tracte als animals. Per fer-ho, hem tirat endavant dues propostes diferents: un video de difusió i conscienciació envers el maltracte animal, i una exposició relacionada en tots els apsectes en què els animals són maltractats tant físicament com mentalment.

Per tal de poder abarcar diferents àmbits l’exposició la dividirem en quatre zones o espais diferents: abandonament i maltracte domèstic, el món de l’espectacle, alimentació i salut i finalment espècies en perill d’extinció i moda. Diferents aspectes sobre els que volem fer reflexionar a títol individual per entre totes transformar la situació.

La inauguració de l’exposició de conscienciació tindrà lloc el dia 19 de maig al passeig del ter, un espai a l’aire lliure per tal que tothom  hi pugui accedir amb els animals que els acompanyen. També es podrà veure a Vic el diumenge dia 26 de maig.

 

Us esperem doncs,

Sempre a punt!

Ràngers i Noies Guia

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s