Projecte RiNG

Des de principi de curs la unitat de Ràngers i Noies Guia hem treballat per tal d’escollir un projecte de totes. Aquest, calia que naixés de l’interès dels nois i noies i de les necessitats que podiem apreciar al nostre entorn més proper. Així doncs, després de diversos caus treballant i descobrint diferents temàtiques, vam decidir que els animals serien l’objectiu dels nostres eforços.

Un cop vam tenir clar cap a on dirigir el projecte, vam haver de seguir treballant per arribar a quelcom més concret, més palpable i més detallat. Finalment, vam veure necessari treballar envers la conscienciació del tracte als animals. Per fer-ho, hem tirat endavant dues propostes diferents: un video de difusió i conscienciació envers el maltracte animal, i una exposició relacionada en tots els apsectes en què els animals són maltractats tant físicament com mentalment.

Per tal de poder abarcar diferents àmbits l’exposició la dividirem en quatre zones o espais diferents: abandonament i maltracte domèstic, el món de l’espectacle, alimentació i salut i finalment espècies en perill d’extinció i moda. Diferents aspectes sobre els que volem fer reflexionar a títol individual per entre totes transformar la situació.

La inauguració de l’exposició de conscienciació tindrà lloc el dia 19 de maig al passeig del ter, un espai a l’aire lliure per tal que tothom  hi pugui accedir amb els animals que els acompanyen. L’exposició romandrà al passeig perquè es pugui visitar fins el diumenge 27 de maig.

Us esperem doncs,

Sempre a punt!

Ràngers i Noies Guia

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s