Les Caravel·les i Pioners tanquen una inoblidable setmana del cigró

pios.jpeg

Entre el 8 i el 15 d’abril, les Caravel·les i Pioners van conviure una setmana sencera al cau en el marc de la setmana del cigró. Tot i fer les extraescolars quotidianes i els deures de l’Institut, també hi va haver molts moments per cohesionar-se com a grup, conèixer-se més entre elles i ells, autogestionar-se en totes les tasques necessàries i fer activitats, tant preparades per l’Equip de Caps com per part de les noies i nois.

gdt.jpg

Algunes de les activitats portades a terme van tractar temes com la sexualitat, la cooperació, la igualtat de gènere o la contaminació de les fonts de la comarca d’Osona a causa de l’excés de purins que es filtren i contaminen els aquífers. En aquest sentit, vam poder comptar amb la col·laboració de la Laura Generó del Grup Defensa del Ter, amb qui vam analitzar l’aigua de diverses fonts manlleuenques i vam poder conversar durant una estona sobre aquesta problemàtica.

pios1.jpeg

Així doncs, la unitat de Pioners i Caravel·les encara el final de curs amb moltíssima energia i ganes de tirar endavant el projecte de cara a Campaments.

pios3.jpeg


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s