Punt i final a un març ple de sortides

Aquest últim cap de setmana, la pluja no va poder aturar als RiNG!  Van poder gaudir d’una sortida fantàstica. Buscant boles de drac, preparant el projecte, caminant i caminant i cuinant i menjant! Si voleu fer-vos una idea, doneu un cop d’ull a l’àlbum de la sortida RiNG.

I si pel que teniu curiositat és pel que van fer la resta d’unitats, us avisem que no els falten aventures. Els CiLL van anar de sortida un xic abans i s’ho van passar d’allò més bé descobrint Vic! Podeu descobrir tot això i molt més a la nostra galeria!

Recordeu que el proper cau és el dissabte 7 de març de 10 a 12!

Sempre a punt!

41048663712_eba56b800b_o


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s