L’AEiG Arrels participa a la trobada de PiC’s de la FCEG en el marc del Procés d’Unitat de l’escoltisme i el guiatge català

Aquest mes les nosters caravel·les i pioner han participat a la trobada de branques joves organitzada per la FCEG, on s’ha parlat del procés de fusió de les tres entitats d’escoltisme i guiatge català.

Una trobada, doncs, on han pogut parlar amb companyes d’altres agrupaments i d’altres entitats i descobrir un altre punt de vista del que tenen cada dissabte al cau. A través de dinàmiques i jocs han parlat i descobert aquells punts on ens està costant més de posar-nos d’acord i han pogut aportar el seu punt de vista en aquest projecte engegat ja fa anys.

Aquest procés de fusió afectarà els nois i noies que ara són infants. De fet, és per elles que estem treballant conjuntament i, per tant, no podem fer res més que escoltar les seves opinions i tenir-les en compte en el final d’aquest procés.

Un dissabte, doncs, molt interessant el passat 24 de Febrer. Doneu un cop d’ull a les imatges d’aquell dia a l’àlbum de fotos.

40060821094_04b31f1199_o


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s