Us desitgem un gran somriure!

Aquest dissabte passat vam tancar el trimestre a dalt del Puig de la Força! Amb una trobada familiar que ens va portar cap a Tavartet vam pujar els tions que els nens i nenes de les diferents unitats van fer.

Us deixem les imatges a la nostra galeria del Grup de Muntanya perquè pogueu veure els tions dels nens i nenes i el magnífic paissatge del que vam gaudir.

Les caravel·les van compartir amb totes les famílies un text fet per elles mateixes que ens convida a reflexionar sobre unes festes de nadal no consumistes, solidàries i familiars. Us deixem un fragment a continuació que resumeix aquest esperit nadalenc que desitgem, podeu veure el text sencer a les imatges!

“I això és el que desitgem tots nosaltres per aquest nadal: empatia, felicitat, educació, treball, esforç, il·lusió i un gran somriure de cada una de vosaltres, perquè ningú mereix viure espantat, trist, amb por o enfadat. Així que disfruteu de la millor manera la vida i amb una il·lusió constant”

puigdelaforça (26)

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s