Seguim amb el projecte d’ajuda a les persones refugiades

Després de l’èxit de la caminada solidària amb les persones refugiades , la unitat de Pioners i Caravel·les segueix treballant pel projecte de curs! Aquest diumenge 14 de Maig vam participar al Mercat del Trasto de Torelló i gràcies a l’ajuda dels pares i mares i de la col·laboració de totes les persones que van passar per la nostra parada, hem sumat més del 150 euros als diners recollits.

A més, totes aquelles joguines i roba que no es van vendre a la parada, s’han donat a entitats o associacions que les repartiran entre les persones que ho necessiten, seguint amb el caràcter solidari del projecte.

Però el projecte dels PiC no s’acabarà fins al juny, ens queda doncs encara un acte important del que ben aviat anirem fent saber els detalls! De moment seguim recollint llaunes de refrescs que podeu portar cada dissabte de 4 a 6 al cau. Podeu fer un cop d’ull a algunes imatges del projecte aqui!

Sempre a punt!

MercatTrasto14Maig (1)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s