L’AEiG Arrels participa a la Jamborinada juntament amb 13.000 escoltes i guies d’arreu dels Països Catalans

arrels jamborinadaDurant aquest cap de setmana, totes les unitats de l’Agrupament hem participat a la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies més gran de la història de Catalunya, on han participat més de 13.000 escoltes d’arreu dels Països Catalans.

Hem realitzat activitats, tallers, cercaviles, dinàmiques i hem conegut moltes persones que formen part del mateix moviment que nosaltres, fet que ens ha permès prendre consciència que no estem sols i que entre totes i tots som la força per moure el món.

minairons arrels

Així mateix, també volem fer un especial agraïment als pares i mares de l’Agrupament que ens han ajudat a fer possible la Jamborinada tot participant-hi com a minairons, les persones voluntàries sense les quals no hagués estat possible portar a terme aquesta gran trobada.

jamborinada acte central

Som la força per moure el món!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s