Èxit de la caminada solidària amb les persones refugiades dels Pioners i Caravel·les

IMG_0385.JPG

La caminada solidària amb les persones refugiades organitzada per la unitat de Pioners i Caravel·les de l’AEiG Arrels de Manlleu va ser tot un èxit. Va tenir lloc el passat dissabte 18 de març, i es va iniciar a 2/4 de 9 del matí i va acabar pels volts de les 12 del migdia; hi van participar una cinquantena de persones.

El recorregut, apte per a tots els públics, va ser de 9,5km. Es van recaptar un total de 300€, que seran enviats íntegrament a organitzacions que treballen per ajudar les persones refugiades.

La caminada va ser possible gràcies a la col·laboració de la Xarcuteria i cansaladeria Camps, Les Basses, la Carnisseria Parés, la Rostisseria Ca La Montse, la Fruiteria Jordà, Fruites i verdures De Sardi, Forn de pa Barnils, Forn de pa Altarriba, Fleca de St. Roc i Can Cirera.

Més enllà de la caminada, el projecte engegat per la unitat de Pioners i Caravel·les té previst organitzar altres esdeveniments per recaptar fons per enviar a organitzacions que treballen amb les persones refugiades. També es produirà un intercanvi de cartes entre els joves i refugiades i refugiats de la seva mateixa edat. Durant el curs, també s’està participant activament a les mobilitzacions de pressió social per exigir als polítics que actuïn davant del drama d’aquesta crisi humanitària.

Caminada solidària refugees welcome copy.jpg


One thought on “Èxit de la caminada solidària amb les persones refugiades dels Pioners i Caravel·les

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s